
A főzés tudománya - konyhai praktikák izgalmasan és látványosan
Cikkszám: 9789636042486
Szerző: FARRIMOND, STUART DR.
Hűségpontok értéke (csak regisztrált vásárlóknak): 145

7 230 Ft
A választott opciók feláraival növelt ár!
Vásároljon 5%-os végösszegi kedvezménnyel az alábbi kuponkóddal: #KONYVKALAUZ5. Ingyenes szállítási költség 15.000 felett!


Összefoglaló:
Rántsuk le a leplet a konyhai mítoszokról! Zúzzuk vagy vágjuk a fokhagymát?Hogyan őrizhetjük meg a zöldségek tápértékét főzéskor?Mikor adjuk az ételhez a zöldfűszereket?Hogyan marad a hal szaftos sütéskor?A főzés tudománya forradalmian új szemléletű kötet, amely segít, hogy jobban megértsük a konyhai folyamatokat, és ezáltal jobban, kreatívabban főzhessünk. Praktikus, kutatási eredményekkel alátámasztott válasz 160 alapvető konyhai kérdésre. A leggyakoribb főzési eljárások, alapanyagok és konyhai eszközök közérthető elemzése. Látványos, informatív illusztrációk.Dr. Stuart Farrimond orvosból lett élelmiszerkutató, aki előadásaiban, illetve írásaiban a tudomány és a főzés titkaiba avatja be olvasóit és hallgatóit.
Vásárlói vélemények:

Kérdések és válaszok:
